Προσοχή • Δεν είναι για όλους


Ας μιλήσουμε με νούμερα. Το 90% των ανθρώπων που ασχολείται με την Essens δεν πετυχαίνει. Ένα μόνο 10% καταφέρνει να εξασφαλίσει σημαντικά εισοδήματα ,ενώ οι περισσότεροι συνεχίζουν σαν απλοί καταναλωτές ή τα παρατάνε τελείως

Αυτό, αν και για πολλούς θα ήταν απογοητευτικό για εμένα προσωπικά δεν είναι. Ένας μύθος που υπάρχει στο δικτυακό και κατά επέκταση στην Essens λέει ότι "Κάνει για όλους". Αυτό λοιπόν και βάση αριθμών δεν ισχύει. Το σωστό είναι : η "Essens είναι ανοικτή για ολους" δεν κάνει για όλους. Μα, άμα έκανε για όλους δεν θα είχε τον χαρακτηρα επιχειρηματικής ευκαιρίας.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι στην Essens πριν γίνεις πετυχημένος πρέπει πρώτα να γίνεις επιχειρηματίας και ευτυχώς η δυστυχώς δεν είναι για όλους. Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο στην Εssens, ισχύει παντου στην ελεύθερη οικονομια. Αυτά είναι και τα ποσοστά επιτυχίας στην αγορά γενικότερα. 
Το τελευταίο πράγμα που ευθύνεται για τα παραπανω νουμερα είναι η φύση της δουλειάς και η εταιρεία γενικότερα. Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι ένας τρόπος διανομής προϊόντων πολύ σύγχρονα προσανατολισμένος γιατί υπηρετεί την μεγάλη τάση της εποχής να παρακάμπτει τους μεσάζοντες και να φέρνει σε επαφή τους παραγωγούς με τους καταναλωτές. Η Essens πάλι είναι μια πρόταση που συνδιάζει πολλά  trends της αγοράς, καταναλωτικά προϊόντα με άριστη σχέση ποιότητας - τιμης, αντιγυρανση, online αγορές, υγεία, ομορφιά, μοναδικό σύστημα αμοιβών.
Ο πετυχημένος συνεργάτης είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπου με πολύ.συγκεκριμενα χαρακτηριστικά.
Ο πετυχημένος της Essens είναι ειδική και ιδιαίτερη προσωπικότητα, είναι οραματιστής, χαρισματικός, δημιουργικός, εμπνευστικός, τολμηρός, ακούραστος, είναι και λίγο τρελός! Βρίσκει ανάγκες, εμπνέει συνεργάτες και έχει καλό ένστικτο, δίνει το παράδειγμα, αφήνει πρωτοβουλίες, αναλαμβάνει ευθύνες, ανοίγει δρόμους, έχει σαν στόχο την δημιουργία πάνω από το κέρδος, και έχει ατέλειωτο πάθος και πίστη σε αυτό που οραματίζεται!

Δεν διστάζει να ρισκάρει, να τσαλακωθεί να κάνει λάθη να δεχθεί πως δεν τα ξέρει όλα, να αναλάβει τις ευθύνες του! Ο essens πετυχημενος ελκύει  τα καλύτερα ταλέντα, αλλά και κάθεται εύκολα ο ίδιος ξανά στα θρανία αν αυτό του χρειάζεται! Συζήτησε το λοιπόν πολύ σοβαρά με τον εαυτό σου αν έχεις πραγματικά αυτή τη στόφα του επιχειρηματία: αν δεν την εχεις συγχαρητήρια! Δεν κάνεις για αυτή την δουλειά!!!
Αν όμως την εχεις, τότε απλά εμπιστέψου τον εαυτό σου, ζωγράφισε το όραμα σου και ξεκίνα.

Καλή επιτυχια

Αλέξανδρος Κατσαμπέκης
essens@europe.com


Comments

Popular posts from this blog

Από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε... Γιατί δεν κάνετε μια Λίστα Ονομάτων για αρχή;

Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Φρόντισε ο σκοπός να είναι ο δικός σου

Αν δεν μπορείς να δεις την ευκαιρία, δημιούργησε την.