Ας κάνουμε μαζί το επόμενο "πρώτο" βήμα

Ποτέ δεν περίμενα ότι  μια τόσο μικρή κασετίνα με αρώματα θα μπορούσε να επιδράσει τόσο στην ζωή μου. 7 χρόνια πριν ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι που διαρκεί ακόμα και σήμερα. Δυναμικοί συνεργάτες , νέοι φίλοι, νέοι τόποι , χαρες, συγκινήσεις, δράση, δημιουργία μου γέμισαν πραγματικά την ζωή και έδωσαν προοπτική στην καθημερινότητα μου.
 Είναι πολύ ωραίο να ξυπνάς το πρωί πιο "σοφός" από τις χθεσινές σου συναντήσεις και γεμάτος ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Γιατί αυτό που κάνει αυτή την δραστηριότητα μοναδική δεν είναι τα χρήματα αλλά η προοπτική που δίνει στην ζωή σου. Και όλα αυτά τα ένιωσα μέσα σε περιόδους δύσκολες όπως η οικονομική κρίση που βιώσαμε και τελευταια με το lock down. Το ωραίο ήταν ότι όσο πιο πολύ δυσκόλευαν οι συνθήκες, τόσο πιο γοητευτική παρουσιαζόταν η ευκαιρία της essens.
Σήμερα, νοιωθω πιο έτοιμος και πιο δυνατός  από ποτέ.  Ας κάνουμε μαζί το επόμενο "πρώτο" βήμα, να κατακτήσουμε νέες κορυφές. Το οφείλουμε στα παιδια μας, στις οικογένειες μας, σε όλους αυτούς που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμάς, το οφείλουμε στον εαυτό μας.

 Τα καλύτερα έρχονται.

Από καρδιάς
 
Αλέξανδρος Κατσαμπεκης

Comments

Popular posts from this blog

Από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε... Γιατί δεν κάνετε μια Λίστα Ονομάτων για αρχή;

Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Φρόντισε ο σκοπός να είναι ο δικός σου

Αν δεν μπορείς να δεις την ευκαιρία, δημιούργησε την.